Investeer in Jezelf!

Wat goed je bent zover! Je gaat gezond investeren in jezelf!

Hoe? Samen kijken we naar het huidige eetpatroon en passen dit zo nodig aan met verantwoorde gezonde voeding. Afhankelijk van de wensen en eisen bepalen we in fases wat het plan van aanpak zal zijn om het streefgewicht te bereiken.

Motivatie en stimulatie zijn hierin de sleutelwoorden!
“Een gezonde leefstijl met het gewicht dat bij je past
en wat leidt tot een blijvend resultaat”
Fase 1:

Intakegesprek (inclusief uitreiking voedingsdagboek)

Ik kom naar je toe om kennis te maken en samen gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn om het gewenste gezonde gewicht te bereiken.
Daarna volgt een uitgebreide meting met professionele weegapparatuur waarbij de BMI, gewicht, spier- en vetpercentages worden vastgesteld. We gaan uitvoerig de huidige leefstijl en gezondheid bespreken. Zelfs een handig voedingsdagboek om het huidige eet-/drinkpatroon te noteren, wordt verstrekt.

Fase 2:

Adviesgesprek voedingsdagboek

Naar aanleiding van het ingevulde voedingsdagboek volgt een uitgebreide analyse  met een persoonlijk voedings- en beweegadvies op maat (incl. weekmenu en tips “speciaal voor jou”). Er worden realistische doelen gesteld waarbij vanzelfsprekend rekening wordt gehouden met de dagelijkse hectiek, zoals bijv. werk en gezin.

Fase 3:

Begeleiding ”Op Maat”
_

Vervolgbegeleiding en aandacht voor de voortgang. Mogelijkheid om vragen te stellen en te beantwoorden. Bijsturing en nieuwe metingen indien gewenst.

Fase 4:

“Gezond in Gewicht” Strippenkaartcoaching

“Het steuntje in gezond gewicht” voor extra advies over de nieuwe gezonde leefstijl, die is opgebouwd.

Klik hier voor de tarieven.

Wat doet EFM Voeding en Advies nog meer?
“Gezond Zwanger”

Professionele begeleiding “voor moeder en kind” voor/tijdens en na de zwangerschap in gezonde voeding, gewicht en leefstijl. Klik hier voor meer info.

“Overgang en Voeding”

Als gecertificeerd ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen tijdens deze belangrijke fase in hun leven. Voeding kan een hele belangrijke rol spelen om overgangsklachten te verminderen of te voorkomen. Klik hier voor meer info.

“Kijkje in de Keuken”

Gezond advies over de  levensmiddelen in jouw keuken.
(op aanvraag)_


“Supermarktsafari”

Wat staat er op een etiket? De basis voor gezonde verantwoorde voeding begint bij kennis over het voedingsmiddel wat je koopt. Wat voor ingrediënten zitten erin? Wat zijn additieven en E-nummers? Samen gaan wij dit overzichtelijk in kaart brengen.
(op aanvraag)